User House Phone Letter Wrench Coins Home Float Card Debit Lock Dashboard Print Cog Calendar Alert Download Tick

We use cookies to give you the best experience on our website. By continuing on the site you are agreeing to their use. Find out more

Hide

Conrad Court

In the heart of Surrey Quays, Lewisham, near the banks of the river Thames, Conrad Court is a new extra care housing scheme that opened to residents in late 2014.

Its 78 one and two-bedroom apartments combine the best of independent living for residents over 65, in a comfortable and secure environment.

Other

Local area

Conrad Court has excellent transportation links, with Surrey Quays station just a 10-minute walk away. Local amenities include a Tesco Metro, Surrey Quays shopping centre and a bustling high street with shops and cafés.

  • Surrey Quays, 0.6 miles
  • Surrey Quays Shopping Centre, 0.6 miles

Explore Conrad Court

Conrad court courtyard
Conrad Court building exterior
Conrad Court building exterior
Quays near Conrad Court
Conrad Court view from balcony

About Conrad Court

Living space

Apartments at Conrad Court have been designed to be responsive and adaptable to residents’ changing needs over time.

Although each apartment has its own private kitchen and bathroom, our residents also use communal kitchens, lounges on each floor for reading and watching TV and balcony areas for relaxation. There is plenty of space to chat with other residents and meet with family and friends when they visit.

Find out more

For more information about Conrad Court, please email us at nottinghillpathways@nhhg.org.uk. All applications for residency must go through the local council.

Contact your council

Activities

On sunny days, our residents enjoy the surroundings of our communal garden, stroll down the nearby Thames Path, and join in parties, barbecues and activities. There is a spa on site at Conrad Court, with a yoga room, massage tables and hairdressing facilities.

Accessibility

Each apartment has been designed to offer easy access and features low-level light switches, adjustable-height kitchens and specially-adapted bathroom. The building offers level access, storage for mobility scooters and sufficient internal space for wheelchair users.